Audiac op X-fi met McIntosh en Mark Levinson

Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2015 | Mark Levinson

Ook Audiac is eind september aanwezig op de X-fi show in Veldhoven. In maar liefst drie ruimtes kunnen bezoekers bij hen kijken en luisteren naar de beste producten van merken als McIntosh, Mark Levinson en Arcam.

McIntosh

Mark Levinson No 585

Kamer 32 zal door Audiac tijdens de X-fi 2015 worden omgedoopt tot de McIntosh Power Room. Daar kunnen mensen de blauwe gloed van meerdere McIntosh modellen, inclusief een compleet nieuwe streaming audio oplossing, zien en voelen. Uiteraard laat Audiac daar ook de naald van de iconische Power Meters van de nullijn komen en presenteren ze een set met speakers van het Italiaanse Sonus Faber.

De omstreeks 2000 geïntroduceerde Mark Levinson No 383 maakte direct een duidelijk statement; de kracht van een losse eindversterker gecombineerd met de souplesse van een separate voorversterker, samengevat in één chassis. En nu is er eindelijk een opvolger in de vorm van de - dit weekend nog prijswinnende - Mark Levinson No 585. In kamer 33 zal Audiac hem volledig tot zijn recht laten komen op Revel Ultima’s.

Klasse A biedt de meest muzikale versterkerschakeling, maar de onvervormde klank heeft wel een nadeel – de versterker wordt heet en is inefficiënt. Versterkerspecialist Arcam uit Engeland heeft een oplossing die het beste van Klasse A combineert met hoge efficiëntie. En dat in een geïntegreerde versterker vanaf 1.499 euro. Arcam’s Class G versterkers inclusief de nieuwe Solo Movie en Music kun je zelf ervaren in in Kamer 34.

Uiteraard is dat nog lang niet alles: Audiac zal bezoekers ook nog kennis laten maken met de nieuwe Sonus Faber Venere Signature en Chameleon luidsprekers. Bij de demo van Cinemadream kun je je onder laten dompelen in een theater opgebouwd rondom een JBL Synthesis audio systeem. De X-fi show vindt plaats op 26 en 27 september in Veldhoven.


EDITORS' CHOICE