NIEUWS

D&D Audio aanwezig op X-fi show

Redactie HiFi.nl | 02 september 2015

Vol trots kondigt X-fi de aanwezigheid van importeur D&D Audio op hun grote audio-show die eind september plaatsvindt in Veldhoven aan. Volgens X-Fi combineren de merken van D&D een grote dosis uitstraling met fantastische prestaties.

Een van de meest bekende merken uit het assortiment van D&D is uiteraard Devialet, dat momenteel hoge ogen gooit met hun Phantom. Onlangs kon je bij ons nog een vergelijking lezen tussen de Phantom en de Phantom Silver. Maar naast Devialet is D&D ook importeur van merken als Aedle, Cabasse, Clearaudio, Crystal Cable, Davone (bekijk hun Tulip op de foto), Roberts Radio en Siltech.

De man achter D&D Audio is Hennie Dolleman, met ruim 25 jaar ervaring in de branche. Een echte “hifi-man”, maar bovenal muziekliefhebber in hart en nieren. D&D Audio is met grote regelmaat op dealershows, life style- en andersoortige beurzen te vinden om de producten onder de aandacht te brengen. Na al die jaren doet Hennie dit nog met net zo veel drive, enthousiasme en aanstekelijkheid als vroeger.

De X-Fi Audio Show vindt plaats op 26 en 27 september. Neem ook een kijkje op de website.


EDITORS' CHOICE