NIEUWS

Koningshof in Veldhoven podium voor landelijke X-fi show

Redactie HiFi.nl | 09 juni 2015

Eind september is het weer tijd voor de landelijke X-fi high end show en de voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Dit jaar zullen meer dan 60 deelnemers meer dan 300 merken (bekijk de lijst tot nu toe) vertegenwoordigen.

De (wereld)primeurs zijn dit jaar te zien en te horen op het Koningshof in Veldhoven. Daarnaast is er op de show nog veel meer te doen. Zo worden er door Snip records lezingen georganiseerd over de rol van de master chef en over de zin en onzin van high resolution audio bestanden.

Verder zullen er door verschillende partijen actieve voordrachten worden gehouden waarbij het publiek een belangrijke participerende rol gaat krijgen. En voor alle filmfanaten staat er een hele serieuze bioscoop, voorzien van de allernieuwste snufjes en gadgets op cinema gebied.

Er zijn twee serieuze bands aanwezig, cello workshops, een Theorbe en zang. Mensen kunnen genieten van alle heerlijkheden die gedurende de dag te krijgen zijn, praten met medeliefhebbers en de ruim 45 kamers die gevuld zullen zijn met muzikale systemen (zowel betaalbaar als peperduur) live beleven.

Alle muziek en filmliefhebbers zijn welkom om naar het Koningshof in Veldhoven te komen. Het evenement vindt plaats op 26 en 27 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. De organisatie wil er een groot en gezellig feest van maken. Aan de eerste 500 bezoekers op de zaterdag en zondag zal een CD worden weggegeven.


EDITORS' CHOICE