NIEUWS

La Rosita aanwezig op X-fi


Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2015

High end ‘nieuwkomer’ La Rosita timmerde al hard aan de weg in Frankrijk, Duitsland en de VS en komt eind september ook naar Nederland voor de X-Fi show in Veldhoven. Het assortiment van het merk bestaat uit hoogwaardige en innovatieve streamers, versterkers en de Babell luidspreker.

Met de Babell heeft X-fi op de show een Nederlandse primeur. Zij zien de luidspreker als een hoogtepunt in de ontwikkeling van La Rosita als High End merk. De Babell kreeg tijdens de HiFi De Luxe show in München al veel positieve reacties.

De Babell is een tweeweg concept met als basis een Great Plains Audio coax driver. De gevoeligheid is 94 dB en hij is daarmee ook geschikt voor de buizenliefhebbers. X-fi is ervan overtuigd dat de sensatie van het live gevoel die deze luidsprekers kunnen projecteren ook de bezoekers op de X-Fi zullen verbazen. Iedereen is daarom welkom om in kamer 21 te komen luisteren naar de Babell.

Verder is het gehele La Rosita assortiment te bekijken. De vernieuwde Omega R en Pi R streamers voegen volgens X-fi een wezenlijke dimensie toe aan je muziekbeleving. Deze modellen vormen dan ook de basis waarmee ze de Babell op de X-Fi zullen demonsteren. Als klap op de vuurpijl is Dan Bellity, het brein achter La Rosita, aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Kijk op de website van X-fi voor alle aanwezige merken.


EDITORS' CHOICE