NIEUWSSony

Doe mee en win: Sony’s Multi Room-systeem van Media Markt


Redactie HiFi.nl | 05 augustus 2015 | Sony
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 02 augustus 2015

Hifi.nl komt met een fraaie actie op in samenwerking met Sony en Media Markt. We organiseren namelijk de Media Markt Multi Room kennisquiz, waarbij deelnemers kans maken op het nieuwe Multi Room-systeem van Sony. Vanaf vandaag kan iedereen meedoen aan de quiz!

Multi Room-systemen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een oplossing waarmee ze hun favoriete muziek in meerdere kamers kunnen streamen. Vaak gebeurt dat met een aantal nieuwe draadloze speakers, aangevuld met bijvoorbeeld een soundbar, maar Sony pak het iets anders aan. Ze hebben verschillende van hun klassieke producten, van receivers tot en met zelfs miniketens, aangevuld met Multi Room en opnieuw uitgebracht. Vrijwel allemaal ondersteunen ze ook nog eens hi-res audio.

Om al die toestellen in perfecte harmonie samen te laten werken introduceerde Sony de SongPal-app, waarmee je je telefoon of tablet ook nog eens in een overkoepelende afstandsbediening verandert. De app herkent daarbij alle compatibele Sony-apparaten die je in huis hebt staan. De apparaten krijgen in de app allemaal een apart “bolletje” die door een sleepbeweging zijn samen te voegen om ze op die manier dezelfde muziek te laten spelen. Ook het configureren van je draadloze netwerk wordt door de app makkelijker gemaakt.

De uiteindelijke winnaar van de quiz mag helemaal gratis een Multi Room-systeem van Sony in ontvangst nemen en deze voor het leven houden! Een aantal van de runners-up kregen ook het Multi Room-systeem toegestuurd, maar dan om voor een periode van twee weken thuis te testen. Bij de winnaar komen we langs voor het maken van een videoverslag.

De quiz is vanaf vandaag officieel geopend! Je moet even deze link volgen naar de Facebook-pagina van Media Markt om mee te kunnen doen. Meer informatie over de Multi Room-producten van Sony lees je in ons eigen Sony Multi Room-artikel en op de site van Media Markt. Een van de producten (de HT-XT3) werd ook al los door ons gerecenseerd.


EDITORS' CHOICE