NIEUWSPink Faun

Pink Faun aanwezig op X-fi show

Redactie HiFi.nl | 20 juli 2015 | Pink Faun

Ook Pink Faun is eind september aanwezig op X-fi 2015; de grootste high-end audio show van Nederland. In de glazen foyer staat diverse apparatuur van Pink Faun opgesteld.


Ook zal de getoonde apparatuur “open” worden gepresenteerd zonder behuizing. Daarnaast is de ontwerper van Pink Faun het gehele weekend aanwezig om bezoekers alles uit te leggen over de ontwerpen, de keuze voor bepaalde componenten en de visie van Pink Faun op high-end audio. Pink Faun is sterk vertegenwoordigd in het streamen van beeld en geluid op het hoogste niveau.

Uniek is de ontwikkeling van de Pink Faun I2S-bridge, een high-end verbinding tussen computer en DAC, waarmee Pink Faun momenteel wereldwijd naam maakt. De Pink Faun I2S-bridge is te plaatsen in elke computer, en wordt standaard geleverd in de Pink Faun audio streamer en de Pink Faun AV-streamer.

Eerder dit jaar heeft Pink Faun voor de AV-streamer de Blue Moon award van 6Moons mogen ontvangen. Volgens het merk voelt deze award als het resultaat van jarenlang hard werken en hun eigen visie volgen tegen de trends in. Bezoek de website voor actuele prijzen en producten en bekijk onze merk-pagina.


EDITORS' CHOICE