NIEUWS

Tidal introduceert gezinsabonnement

Redactie HiFi.nl | 13 juli 2015

Bij heel veel streaming muziekdiensten is het mogelijk om een account voor het hele gezin af te sluiten en dus kan ook Tidal op dat gebied niet achterblijven. Tidal introduceert nu een familieaccount waarmee gebruikers goedkoper meerdere betaalde accounts aanmaken.

Het gezinsabonnement kan aangeschaft worden door gebruikers met een normaal abonnement van 9,99 euro per maand of het hifi abonnement van 19,99 euro per maand. Beide typen abonnees kunnen nu tot maximaal 5 accounts toevoegen, voor telkens de helft van de prijs van het originele abonnement. De prijs van bijvoorbeeld drie normale Tidal-abonnementen voor een gezin zou daarmee neerkomen op ongeveer 20 euro.

Spotify, dat vanwege de komst van Apple Music de prijs van hun gezinsabonnement verlaagt, doet het ongeveer op dezelfde manier. Apple Music laat gebruikers namelijk voor 14,99 euro per maand tot maximaal zes accounts toevoegen. Tidal biedt muziek aan in cd-kwaliteit in plaats van als gecomprimeerde mp3-bestanden. Lees hier onze meer over onze eerste indrukken van Tidal.


EDITORS' CHOICE