Poulissen Audio Video Center volledig vernieuwd


Redactie HiFi.nl | 29 juni 2015 | Bang & Olufsen

Poulissen Audio Video Center in Roermond introduceert een nieuw winkelconcept. Eind vorig jaar lieten we al weten dat de winkel volledig verbouwd ging worden en inmiddels kunnen mensen er weer terecht voor al hun audio behoeften; van luidsprekers en koptelefoons, tot hifi-sets, tv’s, streaming audio’s en netwerkproducten.

Zo is Poulissen bijvoorbeeld de eerste select store van Bang en Olufsen. Het volledige assortiment van het Deense merk wordt op innovatieve wijze gepresenteerd, inclusief alle mogelijkheden van de app van Bang & Olufsen. Via je mobieltje regisseer je daarmee niet alleen je beeld en geluid, maar eventueel ook verwarming, gordijnen en alarm in huis. De app is uit te breiden met totaalconcepten voor de hele woning. Allemaal in combinatie met het typische Bang & Olufsen design.

Het nieuwe winkelconcept van Poulissen betekent ook acht nieuwe kijk- en luisterstudio’s. Poulissen is vooral trots op het onderscheidende interieur, waarin bezoekers zich meteen thuis moeten voelen en de mooiste, eventueel driedimensionale, beelden, moeten kunnen ervaren. De BeoVision Avant van Bang & Olufsen biedt daarbij alvast een voorschot op de toekomst.

De luisterstudio’s zijn voorzien van een zo goed mogelijke akoestiek. Klanten kunnen zelf kiezen welke luidsprekers het beste passen bij het uitgebreide assortiment. Er is keuze uit onder meer Marantz, Denon, McIntosch, NAD en Accuphase. Apparatuur die in combinatie met luidsprekers van Monitor Audio, B&W, KEF, Dali en Piega volgens de winkel elke huiskamer in een concertzaal kan veranderen. Poulissen belooft daarbij genoeg luistertijd, zodat elke klant de beste keuze kan maken.

Er is ook een uitgebreide gallery met het complete gamma van het Duitse Loewe. Daar zijn onder meer de innovatie televisies van het merk te vinden die elke home cinema liefhebber tot tevredenheid moeten stemmen. Er zijn ook home cinema systemen en luidsprekers van Bose, plus een aparte afdeling waar de liefhebbers van streaming hun hart kunnen ophalen. Met apparatuur in alle prijsklassen en merken als Sonos, Heos, Blue Sound. Poulissen presenteert ook de slimme meubellijn van Spectral met verschillende televisie- en audiomeubels.

Gerard Poulissen denkt dat het winkelconcept voor onderscheid zal zorgen: "De nieuwe ambiance maakt nieuwsgierig en prikkelt mensen om ons te bezoeken. Wij bewijzen dan graag waarom we in Limburg koploper in onze sector zijn. Niet alleen door ons brede kwaliteitsaanbod, maar ook door onze klantvriendelijkheid en onze service. Gewoon onze passie dus. En die passie nemen we uiteraard mee in de toekomst die bij Poulissen al begonnen is.” Neem ook een kijkje op de website van Poulissen .


EDITORS' CHOICE