Poulissen Audio Video Center wordt volledig verbouwd

Redactie HiFi.nl | 09 november 2014

Poulissen Audio Video Center in Roermond ondergaat een volledige metamorfose. De complete zaak wordt de komende periode verbouwd en opnieuw ingericht. De eerste fase van die verbouwing is inmiddels achter de rug.

Zo is de Bang & Olufsen modelwoning opgefrist, heringericht en ook meteen voorzien van de nieuwste Bang & Olufsen-apparatuur en technieken. Bezoekers kunnen er onder meer genieten van een Bang & Olufsen 7.1 surround-sound opstelling.

De winkel is nu bezig met de realisatie van het Poulissen Streaming Center. Daarin komen bekende streamingsproducten van onder meer Bose, Sonos, Bluesound, Denon (de Heos-serie), B&W en Loewe centraal te staan. Ook zullen bezoekers er terecht kunnen voor moderne smart-tv's van onder meer Loewe, Panasonic en Samsung.

De grootste fase van de verbouwing laat nog even op zich wachten. In maart 2015 worden de Hifi-afdeling en de entree volledig verbouwd en opnieuw ingericht. Wij maken er uiteraard melding van wanneer dat is gebeurd, ondertussen kun je de website van Poulissen in de gaten houden. En je kunt altijd terugblikken op de oude tijd met onze shopvisit van eerder dit jaar.


EDITORS' CHOICE