Artesania komt met high-end audio racks

De fraaie racks van Artesania Audio die veel gebruikt worden op grote high end events zijn deze maand door Aspera Audio in de benelux gepresenteerd. Demonstraties zijn al mogelijk, maar de officiële voorstelling zal plaats vinden tijdens de X-FI show in Veldhoven. In het najaar worden er ook lokale dealershows georganiseerd.

Het aanbod bestaat uit drie reeksen, EXOTERIC, PRESTIGE en IMPROVED, maar daarnaast is er ook een Audio / Video rack leverbaar. Alle racks kunnen gebouwd worden naar je eigen specifieke wensen (maatwerk) en zijn leverbaar in grafiet (standaard), zilver en zwart. Verder bestaat er ook een gamma van platformen (glas en KRION) en accessoires zoals dempers en ontkoppelingsschijven.

De EXOTERIC racks getuigen volgens Artesania van doorgedreven research en hoogtechnologisch vernuft en behoren volgens het merk tot de allerbeste op de markt. Artesania racks worden volledig met de hand gebouwd in Spanje volgens de allerhoogste standaarden en de nauwste toleranties en dragen mede daardoor ook werkelijk bij tot een aanmerkelijke verbetering van de klank.

De producten van Artesania worden momenteel verdeeld in 24 landen en dat aantal blijft gestaag groeien. Neem ook een kijkje op de website van Aspera Audio voor de meest recente prijzen.


EDITORS' CHOICE