HiFi.nl Special - LG Music Flow bij Media Markt

Redactie HiFi.nl | 23 juni 2015 | LG

Onlangs introduceerden we een nieuw online magazine in de vorm van de HiFi.nl Special. Na de eerste uitgave, met de Fidelio E5 en B5 van Philips, is het nu alweer de beurt aan nummer twee. Daarin lees je over onze gebruikerstest van het LG Music Flow multi-room systeem in de Media Markt.

Onlangs waren we namelijk te gast bij de Media Markt in Breda (lees hier ons complete verslag van die middag) waar LG bezig was met de promotie van haar nieuwe multi-room audiosysteem de Music Flow. Het merk had samen met de winkel een actie opgezet: bij aanschaf van de LG Soudbar en multiroom speaker, kreeg je er een tweede multiroom speaker er gratis bij.

En die tweede speaker kan goed van pas komen want de Music Flow is een audiosysteem dat je zelf kan samenstellen. Er is de Music Flow Soundbar 4.1 of 7.1 (soundbar plus subwoofer), er is de Music Flow Bridge (wifi-versterker) en dan zijn er nog vier wifi-speakers. Allemaal afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met elkaar.

De speakers zijn geschikt voor kleine (S), middelgrote (M) en grote kamers (L). Een stereopaar maken van dezelfde modellen is daarbij uiteraard mogelijk. Alle speakers bezitten Bluetooth en kunnen high res bestanden afspelen (tot 192 kHz/24 bit).

In de Media Markt in Breda mochten verschillende bezoekers de producten uit de Music Flow-serie uitproberen. Klik hieronder voor de preview van ons verslag! Wil je de special liever downloaden en later teruglezen? Dan kan door even een kijkje te nemen in onze Hifidelity-shop.

]]]]>

EDITORS' CHOICE