NIEUWSPhilips

HiFi.nl Special - Philips Fidelio E5 en B5

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2015 | Philips
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 20 mei 2015

Je ziet op HiFi.nl regelmatig een Hifidelity XS voorbijkomen, maar deze maand introduceren we een gloednieuw online magazine; de HiFi.nl Special. Nog steeds digitaal, maar dan in een nieuw jasje gestoken. In de eerste uitgave staan de Fidelio E5 en B5 van Philips centraal.

De Fidelio E5 biedt luisteraars de mogelijkheid om van echte 4.1-surround te genieten zonder dat daarbij een hele lading speakers plus bijbehorende kabels nodig zijn. Hij balanceert precies op de lijn tussen audio-oplossingen die surround 'virtueel' aanbieden en oplossingen waarbij je kabels door de hele kamer heen moet leggen. En dat bleek succesvol: vorig jaar werd de E5 nog onderscheiden met een prestigieuze EISA-award voor innovatie.

De surround-modus is namelijk nog nooit eerder vertoond: daarvoor til je als gebruiker van elke speaker vooraan een kleine, draadloze luidspreker op die je achteraan in de kamer plaatst. Deze loskoppelbare speakers gaan acht uur mee met een volle batterij. De ondersteuning van zowel de muziek- als de filmbeleving gebeurd door een kolomvormige draadloze subwoofer.

Naast de E5 is er in onze eerste HiFi.nl Special ook aandacht voor de Fidelio B5 van Philips. Ook deze soundbar is te gebruiken als surround-opstelling, waarbij de speakers onafhankelijk van elkaar te gebruiken zijn. Sla de onderstaande digitale uitgave van de HiFi.nl Special open om meer te lezen over deze uitzonderlijke producten uit de Fidelio-reeks van Philips. Het merk hanteert overigens momenteel een tijdelijke cashback op beide producten.

]]>
MERK

EDITORS' CHOICE