NIEUWS

Hifi Weekend-agenda

Redactie HiFi.nl | 18 juni 2015

Van presentaties, primeurs en een open huis tot Vinylfuif: Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is. Zo zet Rhapsody dit weekend het M-Project van Magico opnieuw in de spotlights en organiseert Van Duppen Audio huisshows met AVM.

Vrijdag 19 juni

Grote markt in Nijmegen
Samsungs Wireless Audio Multiroom en streaming-muziekdienst Spotify zijn op tour door verschillende steden in Nederland. Spotify-artiesten geven live miniconcerten en in de 'on Tour truck' kun je het draadloze Multiroom speaker-systeem beluisteren. Op vrijdag 19 juni is het tussen 12.00 uur en 16.00 te doen op de grote Markt in Nijmegen.

Van Duppen Audio in Venlo
Van Duppen Audio organiseert op 19 juni een tweede huisshow met Audio Video Manufaktur (AVM). Tijdens deze huisshow zullen verschillende systemen uit de drie productlijnen van AVM worden gedemonstreerd. Bezoekers zijn van harte welkom om langs te komen om de producten van AVM te beluisteren. De show op vrijdag 19 juni vindt plaats tussen 11.00 uur en 18.00 uur.

Rhapsody in Hilversum
Rhapsody in Hilversum zet het exclusieve Magico M-Project nog een laatste maal in het zonnetje. De speakers worden gebruikt in combinatie met nieuwe referentie mono eindversterkers, de Reference HD-DAC en de Jazz voorversterker van Nagra. Op 19 juni vindt de show plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Zaterdag 20 juni

Alpha High End in Brasschaat
Ook onze zuiderburen mogen kennis maken met MQA; de nieuwe audio-codec van Meridian. Op zaterdag 20 juni vindt er tussen 13.00 uur en 18.00 uur een MQA-workshop plaats in België bij Alpha High End in Brasschaat. Bob Stuart van Meridian is aanwezig om tekst en uitleg te geven. De plaatsen zijn wel beperkt, dus controleer eerst even of er nog plaats is.

Chattelin in Den Haag
Chattelin geeft op zaterdag een show weg met de Zanden 6000 geïntegreerde versterker. Hij zal te beluisteren zijn met een stel Magico-luidsprekers. Als extraatje biedt de winkel een mini concert met Jazzanova aan dat begint om 13.30 uur. De show zelf vindt plaats tussen 10.30 uur en 16.30 uur.

Wide Screen Audio in Gent
Wide Screen Audio presenteert een aantal nieuwe merken tijdens hun Audio Craftsmen Show. ATC, Bryston en Chord zijn aan het assortiment van de winkel toegevoegd. Ook krijgen bezoekers 10% korting op de drie merken. Die korting kan oplopen tot 15% wanneer je speakers van ATC koopt in combinatie met andere elektronica van Chord / ATC. De show vindt plaats tussen 10.00 uur en 18.00 uur.

Lexicom Multimedia
Lexicom MultiMedia geeft op zaterdag een grote show met producten van Lyngdorf Audio. Mark Huinder van importeur Hifi Corner zal daarbij aanwezig zijn om het Lyngdorf RoomPerfect systeem te demonstreren en waar nodig vragen van bezoekers te beantwoorden. De luistershow zal plaatsvinden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Wel moet je je even aanmelden.

Rhapsody in Hilversum
Rhapsody in Hilversum zet het exclusieve Magico M-Project nog een laatste maal in het zonnetje. De speakers worden gebruikt in combinatie met nieuwe referentie mono eindversterkers, de Reference HD-DAC en de Jazz voorversterker van Nagra. Op 20 juni vindt de show plaats tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Van Duppen Audio in Venlo
Van Duppen Audio organiseert op 20 juni een derde en laatste huisshow met Audio Video Manufaktur (AVM). Tijdens deze huisshow zullen verschillende systemen uit de drie productlijnen van AVM worden gedemonstreerd. Bezoekers zijn van harte welkom om langs te komen om de producten van AVM te beluisteren. De show op zaterdag 20 juni vindt plaats tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Zondag 21 juni

Wide Screen Audio in Gent
Wide Screen Audio presenteert een aantal nieuwe merken tijdens hun Audio Craftsmen Show. ATC, Bryston en Chord zijn aan het assortiment van de winkel toegevoegd. Ook krijgen bezoekers 10% korting op de drie merken. Die korting kan oplopen tot 15% wanneer je speakers van ATC koopt in combinatie met andere elektronica van Chord / ATC. De show op zondag vindt plaats tussen 14.00 uur en 17.00 uur.


EDITORS' CHOICE