Uitgebreide Lyngdorf-show bij Lexicom MultiMedia

Redactie HiFi.nl | 13 juni 2015 | Lyngdorf Audio

Op zaterdag 20 juni organiseert Lexicom MultiMedia een grote show met producten van Lyngdorf Audio. Mark Huinder van importeur Hifi Corner zal daarbij aanwezig zijn om het Lyngdorf RoomPerfect systeem te demonstreren en waar nodig vragen van bezoekers te beantwoorden.

RoomPerfect verhelpt problemen met de akoestiek van je luisterruimte en corrigeert ook eventuele afwijkingen in de weergave van je luidsprekers. In tegenstelling tot sommige andere systemen werkt RoomPerfect in combinatie met elke luidspreker.

Op zaterdag 20 juni zal Lexicom laten zien hoe eenvoudig het is om het RoomPerfect-systeem in te meten met de bijgeleverde meetmicrofoon. En dan zullen bezoekers het volgens hen grote verschil in weergave met en zonder RoomPerfect gaan ervaren.

Het Lyngdorf RoomPerfect-systeem wordt ook gedemonstreerd in combinatie met met subwoofers. Die demonstraties vinden plaats met twee Bowers & Wilkins 805 Diamond monitorluidsprekers en twee Lyngdorf subwoofers.

Zowel in de luisterruimte als in de winkel zal een demonstratie plaatsvinden, zodat bezoekers op twee verschillende manieren naar Lyngdorf kunt luisteren. En als de nieuwe “digitale” eindversterker van Lyngdorf beschikbaar is, zal ook deze worden gedemonstreerd.

De luistershow zal plaatsvinden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Aanmelden kan via dit formulier. Bekijk ook onze winkel-pagina van Lexicom.

MERK

EDITORS' CHOICE