High End München: demonstraties van Mark Levinson en Revel

HARMAN Luxury Audio Group presenteert een aantal luxe versterkers van Mark Levinson op High End München. Ook de complete line-up van Concerta2-luidsprekers van Revel is momenteel in Duitsland te bewonderen.


De demonstratie van de nieuwe No 536 Monaural Power versterker van Mark Levinson is de eerste ooit. De No 536 wordt gepresenteerd samen met de onlangs uitgebrachte No 585 geïntegreerde versterker van het merk. De nieuwe versterker moet met een krachtige 400 Watts zelfs de moeilijkste luidsprekers moeiteloos aan kunnen sturen.

De No 536 krijgt in Munchen verdere ondersteuning van de DD67000 Everest, het nieuwe powerhouse van JBL, en K2-S9900-luidsprekers. De nieuwe versterker moet nog in de herfst van dit jaar op de markt gaan verschijnen.

Ook Revel is aanwezig met de complete line-up van Concerta2-luidsprekers die volgens het merk een nieuwe standaard zullen zetten op het gebied van muziek en home cinema.

De Concerta2-serie bestaat uit twee vloerstaanders (eentje met drie woofers van 6,5 inch en eentje met drie woofers van 5,25 inch), een bookshelf monitor en een surround speaker met elk een woofer van 6,5 inch, en een center speaker met twee woofers van 5,25 inch.

Alle speakers zijn uitgerust met een 1 inch tweeter. Het laatste model in de Concerta2-serie is een 10 inch subwoofer met een ingebouwde versterker van 800 watt. Volgens HARMAN gebruikt de Concerta2-serie het beste van de Performa3-luidsprekers aangevuld met een heleboel nieuwe componenten.


EDITORS' CHOICE