NIEUWSKharma

Kharma pakt groots uit tijdens High End Munchen 2015


Redactie HiFi.nl | 16 mei 2015 | Kharma
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 06 mei 2015

Het Münich Order Center in Duitsland is momenteel weer het podium van High End München 2015. Ook Kharma is vertegenwoordigd en laat bezoekers hun nieuwste technologieën en primeurs zien in combinatie met hun fraaiste speakers.

Kharma pakt in Munchen onder meer uit met de Elegance S7-S. Eerder dit jaar werd de S7-S, net als de dB11-S uit de Elegance-lijn van Kharma, door Absolute Sound al beloond met de Editors Choice award van 2015, wat gepaard ging met een lovende recensie. Munchen heeft verder een primeur te pakken wat betreft nieuwe ontwikkelingen bij Kharma: in combinatie met de Exquisite P1000 voorversterker en de Exquisite MP1000 versterker worden de nieuwe driver-technologieën van de Kharma Exquisite Midi Grand aan de bezoekers getoond.

Naast de driver-technologieën is Kharma ook aanwezig met een nieuwe Exquisite speaker voet, de zogenaamde Exquisite Diamond. Alle special features zijn daarbij voorzien van Diamond. De nieuwe speaker voet wordt gepresenteerd met de Exquisite Midi. Tot slot heeft Kharma een tweede primeur die gepresenteerd wordt: men is druk bezig geweest met een speciale app waarmee gebruikers hun Butterfly-systeem (onder) via de iPad kunnen besturen. Ook deze app wordt voor het eerst getoond aan de bezoekers van de show in Munchen.

De producten van Kharma International zijn te zien op de MOC, Atrium 4.2 kamer F227 tijdens High End Munchen 2015, dat plaatsvindt van 14 tot en met 17 mei in Duitsland. Kharma demonstreert ook de Exquisite Classique (in Atrium 4, kamer F232a-c) en Elegance dB11-S (in Atrium 4, kamer E106) in samenwerking met verschillende aanwezige partners.

Lees meer informatie over Kharma op onze merk-pagina.

MERK

EDITORS' CHOICE