ARTIKEL

High End Munchen 2015

Redactie HiFi.nl | 09 maart 2015

Het Münich Order Center is ook dit jaar gastheer van HIGH END: het populaire, jaarlijks terugkerende audio-evenement. Van 14 tot 17 mei ontmoeten Hifi-fabrikanten, -importeurs, -distributeurs, -leveranciers en retailers uit de hele wereld elkaar en hun klanten. Gasten kunnen genieten van zalen uitgerust met de meest esoterische, bizarre, prachtige en stijlvolle hifi- producten.Invulling

Het is de 34ste keer dat HIGH END wordt georganiseerd, dit jaar voor de twaalfde keer in het MOC in München. Dit maakt HIGH END het langstlopende, specialistische evenement binnen dit vakgebied. In 2015 presenteren meer dan 400 exposanten met ongeveer 900 merken van over de hele wereld hun producten en diensten. Daarnaast worden er lezingen gehouden en natuurlijk productdemonstraties gegeven. De dag voor de publieksopening is steevast gereserveerd voor onder andere de detailhandel, fabrikanten, pers en andere genodigden.

HiFi.nl
Met de aanwezigheid van home entertainmentproducten en -systemen, communicatieoplossingen, de nieuwste audio- en videoapparaten, verbazingwekkende technologieën, games en andere componenten, kan HiFi.nl natuurlijk niet thuis blijven zitten. Lees en bekijk de verslagen van 2014 en 2013.


EDITORS' CHOICE