NIEUWSTeufel

Draadloze multiroom Wifi-speakers van Raumfeld ontvangen Red Dot Award

Redactie HiFi.nl | 21 april 2015 | Teufel

Raumfeld werd door de jury van de Red Dot Award voor zijn productdesign onderscheiden. Hiermee sleepten Raumfelds draadloze multiroom Wifi-speakers de ‘Best Product Design’-award in de wacht.

De Red Dot Award faciliteert productprijzen en geldt als kwaliteitskeurmerk voor uitmuntend design en innovatievermogen. Een jury van 40 designers, professoren en vakjournalisten beoordeelden de ingezonden producten op basis van criteria als innovatieniveau, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid. 

Raumfeld 
“We beschouwen het als een enorme eer om de Red Dot Award toegekend te krijgen. Dit is een erkenning voor ons jarenlange werk en onze onaflatende toewijding aan onze producten”, aldus Sebastian Drawert, General Manager Marketing bij Raumfeld. “Deze prijs is voor ons een duidelijk bewijs dat we aantrekkelijke, innovatieve en sterk onderscheidende producten afleveren.”

De geschiedenis achter Raumfeld
Audiofanaten Stephan Schulz en Michael Hirsch richtten Raumfeld in 2008 op met de missie om draadloze systemen te ontwikkelen die kwalitatief hoogwaardige audiobestanden naar alle kamers in huis konden streamen, zonder verlies van de oorspronkelijke geluidskwaliteit. In 2010 fuseerde Raumfeld met Lautsprecher Teufel.


 

 

MERK

EDITORS' CHOICE