NIEUWSTeufel

Teufel presenteert nieuwe Raumfeld streaming-speakers

Redactie HiFi.nl | 21 november 2014 | Teufel

Het Duitse Teufel introduceert twee nieuwe speakersystemen uit hun Raumfeld-portfolio. Het gaat om de Raumfeld Stereo M, een 3-kanaals stereo streaming luidspreker met geïntegreerde versterker en true wireless high fidelity geluidsweergave, en de Raumfeld One S single streaming speaker.

De Stereo M heeft een houten behuizing met hoogwaardige lak en een aluminium afwerking met in het midden een volumeknop en vier sneltoetsen. Aan de binnenkant zit een 350 Watt Class D versterker voor gedetailleerd en harmonisch geluid, ook in grote ruimtes.

De 3-kanaals coaxiale opbouw moet zorgen voor een uitgewogen en gebalanceerde muziekweergave. Volgens Teufel zijn zij met de Stereo M de eerste fabrikant die een 3-kanaals stereo streaming luidspreker met geïntegreerde versterker op de markt brengt.

De Raumfeld One S, opvolger van de Raumfeld One, is voorzien van een gesloten behuizing en een splash proof bedieningspaneel van siliconen, waardoor hij ook geschikt is voor in de badkamer of keuken. Van binnen is de speaker uitgerust met een 50 Watt Class D versterker.

Beide systemen kunnen worden bediend met smartphone of tablet. Met de gratis Raumfeld Controller App, verkrijgbaar in de iTunes App Store of in Google Play, kun je muziek vanaf een NAS, online muziekdienst, iTunes of muziek opgeslagen op je device, direct op de Raumfeld speakers afspelen.

De Raumfeld One S heeft een adviesprijs van € 249,99. Raumfeld Stereo M heeft een adviesprijs € 899,99. Beide systemen zijn ook te koop op de website van Teufel. Klik hier voor onze pagina over Teufel en bekijk ook onze luidspreker-special.

MERK

EDITORS' CHOICE