NIEUWSHarbeth

Shows met alle Harbeth-modellen plus speciale gasten bij Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 13 maart 2015 | Harbeth

De herintroductieshows voor Manger zijn niet de enige evenementen die Beter Beeld & Geluid in de planning heeft staan. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 april staat Beter Beeld & Geluid Hilversum volledig in het teken van Harbeth; voor het eerst in Nederland zijn alle modellen van het merk te beluisteren en ook een aantal speciale gasten zullen de shows bijwonen.

Speciale aandacht gaat uit naar de Harbeth Super HL5 Plus die dan zijn Nederlandse showdebuut zal beleven. Vanuit Harbeth zullen op die dagen ontwikkelaar en eigenaar Alan Shaw en PR/marketing manager Trevor Butler aanwezig zijn. Zij zullen uitleggen wat de Harbeth luidsprekers zo uniek maakt en waarom het ontwerp in de 21ste eeuw nog enorm actueel is. Beter Beeld en Geluid zal de shows in goede banen leiden.

 

De show op 24 april start om 19.00 uur en die op 25 april begint om 13.00 uur. Reserveren kan door middel van deze link of door een e-mail te sturen naar info@audioingang.nl. Beter Beeld en Geluid verwacht een grote opkomst en een gezellig samenzijn, waarbij muziekliefhebbers onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van de meest natuurlijk mogelijke weergave van muziek.


EDITORS' CHOICE