NIEUWSManger

Audio Ingang viert comeback Manger met luistershows en speciale gasten


Redactie HiFi.nl | 10 maart 2015 | Manger

Het Duitse merk Manger was een tijdje afwezig op de Nederlandse audio-markt, maar Audio Ingang heeft het merk in februari aan het assortiment toegevoegd. Audio Ingang is het gloednieuwe importbedrijf dat onlangs werd opgezet door Beter & Beeld en Geluid. Om de Nederlandse comeback van het merk kracht bij te zetten organiseert Audio Ingang op 10 en 11 april twee herintroductieshows bij Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen.

Er zijn vijf verschillende modellen luidsprekers van Manger verkrijgbaar, zowel in passieve als actieve uitvoering. Alle uitvoeringen hebben naast de Manger unit een extra woofer beneden de 350 Hz, om het laag aan te vullen. De actieve modellen gebruiken versterkers van respectievelijk 250 en 180 W voor laag en midden/hoog.

Daarnaast zijn de speakers voorzien van verschillende instelmogelijkheden om ze op die manier aan te passen aan de plaatsing en/of akoestiek. De Manger luidsprekers zijn leverbaar in satijn metaallak, mat Nextel, hoogglans en fineer. Tijdens de shows zullen passieve MSM z1 monitor en de actieve MSM s1 vloerstaander (foto's boven) centraal staan.

Daniela Manger – de CEO van Manger Audio te zien op de foto boven – zal persoonlijk bij de shows aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven bij de speakers. Erdo Groot - 'Tonmeister' bij Polyhymnia International te zien op de foto onder - zal met zijn kennis van opnames van klassieke muziek in zowel stereo als surround de Manger modellen met 'state-of-the-art' opnames demonstreren.

De shows vinden plaats op vrijdag 10 april ('s avonds tussen 19.00 uur en 23.00 uur) en zaterdag 11 april ('s middags tussen 13.00 uur en 17.00 uur). Reserveren kan via deze link of door een mailtje te sturen naar info@audioingang.nl. De vestiging van Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen is gevestigd aan de Looierij 11.

Bekijk hieronder het programma voor de twee dagen en werp ook een blik op onze Beter Beeld & Geluid-special.

  • 13:00 (19:00) – Ontvangst
  • 13:30 (19:30) – Introductie door Daniela Manger
  • 14:00 (20:00) – Muziekdemonstraties door Erdo Groot
  • 16:00 (22:00) – Hapje / drankje / vrij luisteren naar (eigen) muziek
  • 17:00 (23:00) – Afsluiting

EDITORS' CHOICE