NIEUWSTheta

ATI sluit partnerschap met Auro Technologies

Redactie HiFi.nl | 16 februari 2015 | Theta

Amplifier Technologies Inc (ATI) heeft een deal gesloten met het Belgische Auro Technologies. De Amerikaanse fabrikant zal ervoor zorgen dat voorversterkers en processoren van merken als Theta en B&K voortaan ondersteuning geven aan het opkomende Auro-3D audioformat.

Op de afgelopen CES in Las Vegas was al een set-up te beluisteren met technologie van ATI, CAT en Theta. En met succes: het blad Sound & Vision benoemde de set als de meest indrukwekkende sound demo op de beurs. De ATI en Auro combo was daar ook te horen in een thuisbioscoop opstelling van HomeTronics.

"ATI loopt altijd voorop met audio innovatie en wij geloven dat Auro 3D de toekomst van audio is", vertelt ATI-baas Morris Kessler. "We zijn zeer trots op onze nieuwe samenwerking met ATI", voegt Auro-oprichter Wilfried Van Baelen daaraan toe. "We kunnen niet wachten om nieuwe producten te voorzien van Auro-3D."

Wil je meer weten over Auro 3D? Lees dan hier ons achtergrondartikel over de in België ontwikkelde technologie. En lees ook onze vergelijking met hun grootste concurrent Dolby Atmos.


EDITORS' CHOICE