NIEUWSHarbeth

Beter Beeld & Geluid start nieuw importbedrijf Audio Ingang

Redactie HiFi.nl | 04 februari 2015 | Harbeth

We kennen Beter Beeld & Geluid allemaal als high-end audio-store met twee vestigingen (in Hilversum en Zevenbergen), maar de winkel is met ingang van februari ook een eigen importbedrijf gestart waar ze een aantal van hun meest uitzonderlijke merken (Harbeth, Wilson Benesch, CH Precision en Resolution Audio) hebben ondergebracht.

De filosofie van Audio Ingang, zoals het importbedrijf heet, is uiteraard dezelfde als die van Beter Beeld & Geluid; het staat voor een zoektocht naar de meest natuurlijke, muzikale en integere high-end audio op de internationale markt, waarbij de mensen achter het product net zo belangrijk zijn als het product zelf.

Ook zal er op korte termijn nog een vijfde merk aan het portfolio van Audio Ingang worden toegevoegd: Manger Audio. De fabrikant staat bekend om haar unieke 'Manger sound transducer': een enkele driver die van 80 tot 40,000 Hz weergeeft, een puntbron benadert en een pulsgedrag heeft met een maximale geluidsdruk van 110 dB.

Deze unit past Manger toe in actieve en passieve 2-weg gesloten vloerstaanders en monitoren en een 'on wall'. Prestatie, schoonheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal. Op 10 en 11 april zal Manger Audio officieel worden geïntroduceerd bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen, waar Audio Ingang gevestigd is.

Bekijk hieronder een overzicht van de vier huidige merken van Audio Ingang. En neem daarnaast ook een kijkje op onze Beter Beeld & Geluid-special.

CH Precision
CH Precision maakt state-of-the-art electronica met de beroemde Zwitserse precisie... Hun doel is het verleggen van de lat op het gebied van de kunst en wetenschap van muziekreproductie. Ultra High-End die deze term ook echt waarmaakt. Door kenners nu al aangemerkt als het allerbeste wat er nu te krijgen is op hifi gebied. Deze week lees je op hifi.nl een verslag van de introductie van CH Precision bij Beter Beeld & Geluid!

Wilson Benesch
Bij Wilson Benesch zijn high-tech en innovatie de grondbeginselen voor uitzonderlijke luidsprekers, zowel door technische perfectie als pure elegantie. Door hun snelle en neutrale weergave zijn ze een open raam op de opname. De Cardinal en Endeavour topmodellen behoren zonder meer tot de wereldtop en de nieuwe Square Five is een absolute sensatie in zijn prijsklasse.

Harbeth
Harbeth maakt al sinds 1977 de muzikaalste monitor speakers ter wereld... Punt! De Monitor 30.1 is misschien wel de meest gelauwerde monitor van de laatste jaren. En terecht! De natuurlijkheid en absolute openheid in het middengebied is wereldberoemd en voor velen is Harbeth een eindpunt in hun zoektocht naar bevredigende muziekweergave.

Resolution Audio
Resolution Audio is de maker van een van de beste USB DACs ter wereld: de Cantata Music Center – naast CD-speler, DAC en voorversterker ook een UPnP streamer van het beste soort. De c50 en m100 versterkers behoren tot de meest muzikale en gedetailleerde in hun prijsklasse en ver daarboven en de afwerking van de componenten is uniek.

MERK

EDITORS' CHOICE