NIEUWSAudioQuest

NightHawk-hoofdtelefoon als eerst te horen bij Rhapsody


Redactie HiFi.nl | 30 januari 2015 | AudioQuest

De "products of the year"-show die Rhapsody morgen weggeeft heeft er een fraaie primeur bijgekregen. De nieuwe high-end NightHawk hoofdtelefoon van AudioQuest, die al in de prijzen viel op de afgelopen CES, is dit weekend namelijk als eerste in Europa te horen bij de in Hilversum gevestigde winkel.

De NightHawk was ook een primeur voor AudioQuest zelf; het vooral op kabels gerichte merk bracht nog nooit eerder een hoofdtelefoon op de markt. Het product maakt volop gebruik van alle kennis die AudioQuest door de jaren heen heeft opgedaan op het gebied van digitaal-naar-analoog conversie, met onder meer de vermaarde DragonFly USB-DAC. Meer weten over de NightHawk? Klik hier voor ons originele bericht over de aankondiging.

De luistershow zelf vindt plaats op zaterdag 31 januari (morgen!) tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De NightHawk is uiteraard maar een klein onderdeel van al het moois dat Rhapsody-eigenaren Harry van Dalen en Michael van Polen zullen laten horen. Klik hier om meer te lezen over de show als geheel en bezoek ook even de geheel vernieuwde website website van Rhapsody.

MERK

EDITORS' CHOICE