ASSA 2015: Virtual Reality Music met ModWright Instruments

Op zaterdag acht en zondag negen februari vindt in het AZ-stadion de zevende editie van de Audio Show van Studio Alkmaar (ASSA) plaats. Importeur Musical Reality slaat daar de handen ineen met HiHat Audio en samen zetten ze de Keest Kist zaal in het teken van ‘Virtual Reality Music’; pure stereoweergave vanaf CD en LP en ‘Streaming’ vanuit een netwerk.

De hoofdset bestaat uit hun gezamenlijke componenten. De weergevers zijn ook dit jaar van Endeavor Audio Engineering en de E-3 vloerstaander fungeert als front speaker. De luidsprekers worden aangestuurd door de KWA 150 in combinatie met de LS 36.5 pre-amp van ModWright Instruments.

De digitale bron is een custom-made Streamer. De analoge bron is van Acoustic Solid gekoppeld aan de nieuwe PH150 phono-pre, eveneens van ModWright Intruments.

De componenten worden verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support. Kemp Elektroniks heeft getekend voor de voeding voor het muzieksysteem.

Er is ook een tweede set aanwezig samengesteld rond de Unifield One van Von Schweikert Audio en aangestuurd door de nieuwe VA 830 van KR Audio Electronics. De Initial, de kleinste telg uit de stal van EERA zorgt voor de muziek vanaf CD. De kabels zijn van Harmonic Technology en het geheel staat op het Rack of Silence van Solid Tech.


EDITORS' CHOICE