NIEUWSRhapsody

Rhapsody laat Magico M Project zien

Redactie HiFi.nl | 11 december 2014 | Magico
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 29 november 2014

Rhapsody geeft in december een luistershow weg waarbij de nieuwe M Project luidspreker van Magico centraal staat. De winkel heeft vrijdag 12 en zaterdag 13 december ingepland voor het evenement en de eerste details zijn inmiddels binnengekomen.

De M Project werd eerder dit jaar door Magico in het leven geroepen om het tienjarig bestaan van het merk te vieren. De high-end luidsprekers hebben een gelimiteerde oplage van slechts vijftig paar waarbij aan elk paar een prijskaartje van 155.000 euro hangt. Speciaal voor degenen die echt de allerhoogste eisen stellen aan hun muzieksysteem dus.

De M-Project gaat die dagen aangestuurd worden door een set bestaande uit de TAD C600 voorversterker, M600 monoblokken, dCS Vivaldi, Aurender W20 en Pro-Ject Reference draaitafel inclusief Kiseki element en de phonotrap van Moon. Dat alles wordt bekabeld met de Wel van AudioQuest.

Naast de M-Project is ook de kleinste telg uit de Magico-familie, de S1, te horen in combinatie met Nagra elektronica, met als kloppend hart de Nagra HD-DAC. De winkel heeft daarnaast twee andere producten aan het assortiment toegevoegd: de nieuwe Neo 430 HA hoofdtelefoonversterker van Moon (adviesprijs 2850 euro) die ook tijdens het evenement aanwezig zal zijn en het nieuwe all-in-one systeem Muso van Naim (adviesprijs 1225 euro).

 

Benieuwd hoe speakers uit die prijsklasse klinken? Zet dan vrijdag 12 of zaterdag 13 december in de agenda. Op 12 december duurt de show van 12.00 uur tot 17.00 uur en op 13 december duurt de show van 10.00 uur tot 16.00 uur. Rhapsody is gevestigd aan Borneolaan 25 in Hilversum. Klik hier voor meer over Rhapsody en Magico en bekijk ook onze shop-visit bij winkel.

MERK

EDITORS' CHOICE