NIEUWSQobuz

Twee maanden gratis Qobuz voor goldmembers

Redactie HiFi.nl | 27 november 2014 | Qobuz

De periode rond de jaarwisseling is altijd weer een mooi moment om lid te worden (of uiteraard te blijven) van onze HiFi-community. Bezoekers die een Gold abonnement afsluiten krijgen daarbij naast het jaarboek dat in december verschijnt namelijk ook vier keer het FWD-magazine thuisgestuurd, plus nog eens twee maanden gratis gebruik van de muziekdienst Qobuz.

Met een Gold abonnement betaal je 35 euro per jaar (ongeveer 3 euro per maand) en ontvang je sowieso het bijna een kilo zware jaarboek, waarvan je hier alvast een teasertje kunt bekijken. Uiteraard kan het ook geen kwaad om er één los te bestellen en deze rond de feestdagen aan iemand cadeau te doen. Naast het jaarboek ter waarde van 15 euro krijg je ook vier keer het home entertainment magazine FWD (ter waarde van 35 euro) thuisgestuurd.

Voor leden zijn er vele online voordelen. Met ingang van december kunnen goldmembers twee maanden lang gratis gebruik maken van de online steaming muziekdienst Qobuz. Bovendien krijg je met een eigen inlog op HiFi.nl toegang tot veilingen, aanbiedingen, prijsvragen, acties en is er de mogelijkheid om te stemmen op het product van het jaar. Verder ontvang je nog onder meer de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief in je mailbox en mag je onbeperkt advertenties plaatsen.

Richt je je liever puur op de online voordelen is er ook nog altijd het reguliere Green abonnement. Daarbij ontvang je geen jaarboek, geen FWD-magazines en geen gratis Qobuz, maar kan je voor 10 euro per jaar wel nog steeds genieten van alle eerdergenoemde aanbiedingen, acties en prijsvragen.

Ook alle online nieuwsbrieven zitten bij het Green abonnement inbegrepen. Klik op de link voor de abonnementen-pagina en maak je keuze!

MERK

EDITORS' CHOICE