NIEUWSSowell

Analogue Audio Products luistershow bij Sowell

Redactie HiFi.nl | 23 november 2014 | Opera Audio

Om de twee jaar organiseert Sowell hifi in Gorinchem een luistershow in samenwerking met Analogue Audio Products en op 29 november is het weer zover. Dit jaar hebben de winkel en de importeur daarbij een aantal verrassende primeurs in petto.

Zo kunnen bezoekers kennismaken met de vernieuwde Callas-luidspreker van Opera (foto boven), de Unison Research Triode 25 buizenversterker (foto onder) - die je tijdens het luisteren op de triode- of pentodestand kunt zetten-, en de hybride versterker van Pathos, de Classic Remix.

Die nieuw ontworpen Classic One (foto onder) is op wens verkrijgbaar met een on-board DAC. De bekabeling komt van het in eigen huis doorontwikkelde Nederlands/Australische merk Phantom Cable, dat pure materialen gebruikt voor bijna verliesloos transport van muzieksignalen.

De stroomvoorziening wordt verzorgd door Essential Audio Tools met onder meer het Multiplier 8filter.

De gehele dag zijn Sowell-eigenaar Arnold van Otterlo en importeur Wim van Kraanen aanwezig om vragen te beantwoorden. Bij elkaar opgeteld hebben de twee mannen zo'n 75 jaar ervaring in het optimaliseren van muziekweergave. En die kennis willen ze op 29 november maar wat graag delen met de aanwezige bezoekers.

Inschrijven of opgeven is niet nodig; bezoekers zijn op zaterdag 29 november welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Sowell is gevestigd aan de Burgstraat 45 in Gorinchem. Lees ook meer informatie over de winkel en bezoek de website. Klik hier voor meer informatie over Analogue Audio Products.


EDITORS' CHOICE