NIEUWS

Tombola – FWD*HiFi-actie abonnementen

Gastauteur | 04 december 2014
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 19 november 2014

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

Het kalenderjaar loopt langzaam op z'n einde, en dat betekent dat we buiten een compleet nieuw AV-Jaarboek (van FWD, HiFi.nl én Music Emotion!) ook weer met nieuwe abonnementen komen. Op HiFi.nl/abonnement lees je er alles over. En voor snelle beslissers hebben we nu een extraatje: een hifi-tombola met mooie prijzen van onder meer AudioQuest en Bowers & Wilkins. Bestel vóór 10 december en doe automatisch mee!

HiFi.nl biedt samen met FWD Magazine bijvoorbeeld een speciaal Community-abonnement aan. We bieden daarbij twee verschillende varianten aan: een Green en een Gold abonnement. Voor de voordelen verwijzen we je graag naar deze tabellen. Bij Gold ontvang je bijvoorbeeld naast alle online voordelen namelijk ook het dubbeldikke Jaarboek 2014-2015, dat we deze keer samen met Music Emotion maken, én vier nog te verschijnen edities van FWD Magazine. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen het Jaarboek te bestellen: nu in de voorverkoop voor slechts een tientje!

Klik hier voor een Gold Membership

Tombola
Om onze aanbiedingen nog wat aantrekkelijker te maken, hebben we ook een fijne prijzenpot samengesteld. Iedereen die vóór 10 december een bestelling afneemt, of dat nou ons Jaarboek of een compleet GOLD-abonnement is, doet automatisch mee aan deze Tombola. Wat we er ingestopt hebben? Onder meer de gloednieuwe, deze maand te verschijnen T7 Bluetooth-speaker van Bowers & Wilkins (ook gewoon te bestellen overigens, voor € 349). Maar ook een complete luidsprekerset van Philips (de Fidelio E5), een Ruark Audio R1 tafelradio én de nieuwe V1.2-versie van de vermaarde DragonFly van AudioQuest. Dus doe mee!

Lees meer over onze abonnementen


EDITORS' CHOICE