NIEUWSDeVos

DeVos Retro stereomeubel

Redactie HiFi.nl | 23 oktober 2014 | DeVos

We houden van retro, dus een aankondiging van het DeVos Retro stereomeubel trekt uiteraard onze aandacht. Natuurlijk zijn we ook dol op de nieuwste innovaties op het gebied van AV, maar als dat met een stijlvolle knipoog naar andere tijden kan, why not?

Stereomeubels zijn er in vele soorten en maten, en de diverse specialisten op het gebied van hoogwaardige AV-meubelen kunnen doorgaans aan de gekste wensen en specificaties voldoen om je home entertainment-systeem in je interieur te integreren. Kijk maar eens bij Emondo, of PUUR Design & Interieur. DeVos heeft zich in de laatste decennia gespecialiseerd in het (in)bouwen van luidsprekersystemen voor horeca en home hifi, en komt nu met een stereomeubel dat kant en klaar met audio gevuld is: Retro.

In het Retro stereomeubel vind je twee frontspeakers (met 6,5 inch woofers en 1 inch dome tweeters, belastbaarheid 100W 8 Ohm), twee subwoofers van 8 inch (100W 8 Ohm) en een Hypex subwoofer versterkermodule. Afmetingen van het opmerkelijke kastje zijn 140 x 69,5 x 52 centimer (BxHxD), afwerking in licht eiken en noten houtfineer. Hoe het klinkt durven we je niet te zeggen, maar in voorbije jaren hebben we diverse DeVos speakers voorbij zien komen waar onze auteurs wel mee overweg konden

Verkoopprijs van de Retro is € 2055,79 (incl btw), met een meerprijs van € 192,39 (incl btw) voor een center speaker. Meer informatie vind je op de website.


EDITORS' CHOICE