NIEUWSDenon

Denon HEOS demodag Wifimedia


Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2014 | Denon

Het Japanse Denon heeft in 2014 aardig wat nieuwe modellen op de markt gebracht, waaronder een compleet systeem draadloze luidsprekers: Denon HEOS. Voor tekst en uitleg over een dergelijk wireless systeem ben je bij een specialist op het gebied van streaming op het juiste adres, waardoor Wifimedia in Arnhem besloot een demodag te organiseren: op zaterdag 1 november.

Lees hier alles over Denon HEOS

De HEOS-lijn bestaat uit drie compacte, draadloze luidsprekers die alle muziek van 's werelds populairste onlinemuziekservices, maar ook van traditionelere muziekbronnen in huis, smartphones, tablets, pc's, Macs en NAS-apparaten op het thuisnetwerk afspelen in elke ruimte. Ook zijn er een Link en een Amp aan de HEOS line-up toegevoegd. Het systeem is te bedienen via één app, beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten.

Bij Wifimedia koop je nu een HEOS-systeem 90 dagen op proef: probeer het thuis, en hoor vrijblijvend hoe het bevalt. Daarnaast ontvang je bij aanschaf twee maanden Spotify Premium gratis, en krijg je op een tweede HEOS-aankoop twintig procent extra korting. Eerst even uitgebreid geïnformeerd worden over het systeem en de mogelijkheden? Loop dan op 1 november even binnen.

Wifimedia
Zaterdag 1 november – 10-17u 

Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem
Website

Lees ook onze Hi-Visit bij Wifimedia

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »