NIEUWSCinemaDream

Revel Speakers by Harman bij CinemaDream

Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2014 | Revel

Thuisbiosspecialist CinemaDream heeft per direct Revel Speakers by Harman aan de stereo- en surround-demonstraties van haar experience center toegevoegd.

De Amerikaanse Harman High Performance Audio Video groep wilde naast hun topmerken Mark Levinson en Lexicon een even hoogwaardig luidsprekermerk in huis hebben. De meest voor de hand liggende oplossing was om daar een geheel nieuw bedrijf voor in het leven te roepen. Zo kon de vakkennis van een aantal zorgvuldig geselecteerde deskundigen gebundeld worden, met de financiële en technologische ondersteuning van het moederbedrijf op de achtergrond. Revel was een feit. 

Zie ook onze Hifidelity XS van één van deze modellen, de M106

Meerkanaals audio
Revel heeft altijd veel aandacht besteed aan het ontwerpen van speakers voor meerkanaals audio. Men ontwikkelde daarvoor een methode om optimale combinaties te maken van de aanwezige kennis van luidsprekerontwerp, de akoestiek van luisterruimtes en de manier waarop mensen audio ervaren. Het resultaat is een meerkanaals systeem waarbij de luidsprekers niet meer individueel herkenbaar zijn, maar als één coherent geheel moeten klinken.

Performa3 Series
Er zijn fabrikanten die met grote regelmaat een nieuw product introduceren en er zijn fabrikanten waarbij een nieuw product pas na jaren van schaven en kneden het levenslicht ziet. Simpelweg omdat een nieuw product duidelijk een grote technische en kwalitatieve stap verder moet gaan dan de gevestigde orde. Luidsprekers uit de Revel Performa3-series zijn hier een goed voorbeeld van waarbij nieuwe technische inzichten en ontwikkelmethoden in de ogen van de ontwerper tot een baanbrekend nieuw product hebben geleid.

Voor meer informatie kun je terecht op de website.

CinemaDream
Hulsterstraat 26A | 4116 EZ Buren
Telefoon: +31624439917
E-mail: info@cinemadream.nl

MERK

EDITORS' CHOICE