NIEUWSPhilips

Philips BT3500 Thuistesters Gezocht


Redactie HiFi.nl | 15 oktober 2014 | Philips

Zou je één van de nieuwste Bluetooth-speakers van Philips niet eens een keer zelf willen uitproberen? Dat treft, want we pakken weer uit met een Test 'T Thuis-actie! In samenwerking met Bol.com kunnen we beschikken over tien modellen van de gloednieuwe Philips BT3500, in strak wit. 

Wat is het plan? We willen onze lezers graag de gelegenheid bieden om – net als eerder in het geval van AudioQuest en Denon – als HiFi.nl review panel op te treden. We verdelen tien exemplaren van de onlangs geïntroduceerde BT3500, zodat lezers die zich voor de Test 'T Thuis-actie aanmelden de kans krijgen in eigen thuisomgeving aan de slag te gaan. De bevindingen van het HiFi.nl lezerspanel zullen we vervolgens uiteraard publiceren, en bovendien hoef je het toegezonden pakket nooit meer terug te geven! Alle testers mogen vanaf dan blijven genieten van de speaker. Een kleine voorwaarde is dat je wel even een review achterlaat bij Bol.com. 

Lees bij FWD alvast wat wij er van vonden!

PHILIPS BT3500
Dankzijde Philips BT3500 komen kwaliteit en geweldig geluid komen samen in een dunne behuizing die je overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij de ingebouwde NFC-technologieën kun je heel eenvoudig je smartphone koppelen.

Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel robuust als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding mogelijk met iPod/iPhone/iPad en andere Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, tablets of zelfs laptops. Zo luister je eenvoudig en draadloos naar je favoriete muziek, en krijg je prachtig geluid van video's of games.

Om voor deelname in aanmerking te komen, vragen we iedereen wel om in te stemmen de uiteindelijke ervaringen op te tekenen, zodat we de bevindingen van ons lezerspanel op HiFi.nl kunnen delen. Uit deze inzendingen selecteren we bovendien één persoon die wordt bezocht door de redactie voor een uitwisseling van ervaringen. We publiceren dat lezersbezoek met gave film en fotografie. Geef je dus snel op, via het formulier hieronder!

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

MERK

EDITORS' CHOICE