NIEUWSEmondo

AV-meubelspecialist Emondo

Redactie HiFi.nl | 01 juli 2014 | Emondo | Importeur: Emondo

De variëteit aan Audio, Video & Multimedia apparatuur wordt alleen maar groter. Wie een moderne installatie overzichtelijk in een meubel wil opbergen, staat daarom voor een hele uitdaging. Maatwerk biedt uitkomst. Aan de hand van je eigen wensen ontwerpt, fabriceert en plaatst Emondo met de grootst mogelijke zorg meubels waarin je je apparatuur op overzichtelijke wijze kunt opbergen.

"Bij het nastreven van een perfect beeld en een prachtig geluid vraagt elke goede AV installatie om een solide basis," zo licht Martin Struijk van Emondo toe. "Volgens de filosofie van Emondo gaat het hierbij om een meubel dat speciaal wordt gemaakt voor AV apparatuur, dat perfect aansluit bij de eigen wensen en de woonomgeving."

Een perfect georganiseerde installatie
Een must voor iedere home entertainment-installatie: een meubel dat speciaal wordt gemaakt voor integratie van je Audio, Video & Multimedia apparatuur. Dat optimaal wordt aangepast aan uw situatie, zowel qua afmeting, indeling als kleuren en materialen. Stijlvol in je interieur, met of zonder deuren, open vakken en ‘soft-close’ laden. Inclusief technische ruimte en handige kabeldoorvoeren.

Kabelwirwar
Ook zo'n hekel aan al die losse kabels, stekkerdozen en adapters? Bij een maatwerkoplossing voor je apparatuur hoort natuurlijk ook een plan voor al die onvermijdelijke bekabeling. Kies voor een technische ruimte en voorkom hiermee een wirwar aan kabels. De plaats van deze broodnodige ruimte? Achter een klep voorzien van gasveren of onzichtbaar achterin uw meubel.

Lees ook ons achtergrondartikel met tips & tricks voor kabelbeheer.

Voor meer inzicht in het aanbod van deze specialist in AV-meubelen, zoals oplossingen voor kabels, bediening en het verbeteren van je tv-geluid, kun je ook in dit overzicht terecht. 


EDITORS' CHOICE