NIEUWSEmondo

Emondo oplossingen voor AV-meubel-maatwerk

Redactie HiFi.nl | 14 december 2013 | Emondo | Importeur: Emondo

(ingezonden mededeling)

De variëteit aan Audio, Video & Multimedia apparatuur wordt steeds groter. Wie een moderne installatie overzichtelijk in een meubel wil opbergen staat daarom voor een hele uitdaging. Maatwerk biedt uitkomst. Met de maatwerk meubels van Emondo speelt u eenvoudig in op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van apparatuur. Aan de hand van uw wensen ontwerpt, fabriceert en plaatst Emondo met de grootst mogelijke zorg meubels waarin u uw apparatuur op overzichtelijke wijze kunt opbergen.

Uw ideale AV meubel
Ter inspiratie; de nieuwe website van Emondo staat boordevol ideeën om uw ideale audio, video & multimedia meubel samen te stellen. Duidelijk wordt dat Emondo niet zomaar meubels levert, maar meubeloplossingen die zijn gebaseerd op apparatuur, kabelmanagement en interieur van de moderne consument. Pure maatwerk meubels, die door inzet van de nieuwste ontwerptechnieken worden geleverd voor een serieprijs.

U kiest voor een 'custom made'-meubel compleet met:

  • Uw eigen unieke indeling;
  • Uw ideale afmeting;
  • Uw persoonlijke kleurstelling;
  • En meer.

Voorkom 'kabel-spaghetti'
Een 'must' voor elke moderne installatie is de geïntegreerde technische ruimte. Hiermee voorkomt u niet alleen een wirwar aan kabels, in deze handige ruimte wordt bovendien de mogelijkheid gecreëerd om stekkerdozen en adapters netjes op te bergen. Bijzonder is dat u zelfs kunt kiezen voor deuren aan de achterzijde van het meubel. Uw installatie is op die manier makkelijk bereikbaar bij kabelwisselingen of bij integratie van nieuwe apparatuur.

Bedieningscomfort
Verhoog het bedieningscomfort en integreer het Remote IR Package. Het nagenoeg onzichtbare IR oogje dat aan voorkant wordt ingebouwd heeft als resultaat dat u de apparatuur, die in de kast staat, kunt bedienen met de deuren dicht. "Maatwerk meubels, die volledig zijn afgestemd op apparatuur en kabels, leveren een belangrijke bijdrage aan het genieten van beeld en geluid," aldus Martin Struijk van Emondo. "Bovendien sluiten onze innovatieve meubels naadloos aan bij de wens om ook ‘streaming’ apparatuur, NAS en switch netjes te willen wegwerken." 

Verbeter uw tv geluid
"Een platte tv, een plat geluid." Daarom is de kans groot dat u het geluid van uw ‘flatscreen’ verder wilt verbeteren. De oplossing? Een apart luidspreker compartiment dat plaats biedt aan een soundbar of 'centre’ luidspreker' wordt geïntegreerd en tot op de millimeter aangepast de afmeting van deze belangrijke luidspreker. Maak uw meubel compleet met de optionele soft-close laden, een klep voorzien van gasveren, greeploze deuren of kies uit een assortiment aan knoppen en pootjes.

Kiest u voor een hangend model? Dan wordt uw nieuwe aanwinst door de deskundige Emondo meubelmonteurs netjes opgehangen aan de muur.

Bij Emondo hoeft u dus geen genoegen te nemen met een standaard meubel, maar wordt de keuze voor een audio video & multimedia meubel dat voldoet aan al uw wensen heel makkelijk gemaakt. Op de website van Emondo is een handige checklist te vinden. Na invulling hiervan krijgt u het ontwerp van uw nieuwe audio, video @ multimedia meubel in 3D toegestuurd.

Voor meer informatie zie www.emondo.nl of mail info@emondo.nl.


EDITORS' CHOICE