NIEUWSDynaudio

Dynaudio Xeo 4 en 6 demodagen Wifimedia


Redactie HiFi.nl | 09 juli 2014 | Dynaudio

Het Deense Dynaudio heeft met de Xeo 4 en 6 twee nieuwe modellen in zijn draadloze serie geïntroduceerd. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli kun je bij Wifimedia in Arnhem terecht om je te laten informeren over de achtergrond van deze nieuwe telgen.

Dynaudio noemt het de Next Revolution; draadloze luidsprekers met een hifi geluidsweergave. Onze recensie van de Xeo 3, twee jaar terug in München geïntroduceerd, lees je hier.

De Xeo luidsprekers worden aangestuurd door de Xeo Hub, waarop je de audiobronnen kunt aansluiten. Samen met bijvoorbeeld een Bluesound Node of een Sonos Connect heb je dan een prima oplossing voor je muziek te pakken.

Over Xeo 4 en 6
De Xeo 4 en 6 zijn een vloerstaander en een boekenplankmodel. Het aantal aansluitmogelijkheden en features is in vergelijking tot de voorgaande Xeo’s een stuk uitgebreider geworden. Ook de klankkwaliteit moet verbeterd zijn. De nieuwe Xeo’s hebben daarnaast meer versterkervermogen aan boord. Bovenop de luidsprekerkasten is een kleine bedieningsunit aangehecht waarmee je de voornaamste functies kan bedienen.

Tijdens de demodagen (en uiteraard ook daarna) kan Wifimedia je verschillende oplossingen laten zien die met deze luidsprekers gerealiseerd kunnen worden.

Wifimedia
Vrijdag 11 & zaterdag 12 juli 

Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem
Website

Lees ook onze Hi-Visit bij Wifimedia

MERK

EDITORS' CHOICE