NIEUWS

Analoge show bij Audio Selectief

Redactie HiFi.nl | 09 april 2014

Vinyl leeft als nooit tevoren. Daarom stelt Audio Selectief, de draaitafelspecialist, haar deuren ook in 2014 weer open voor iedereen die analoge weergave een warm hart toedraagt. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april heet de winkel in Sneek iedereen welkom voor nieuwtjes, analoge primeurs en natuurlijk veel gezelligheid!

De show zal dit jaar gevuld worden met Sonus Faber speakers van importeur Audiac. Deze luidsprekers weten de analoge bronnen met veel verve weer te geven. Ook zal Nutters Audio weer aanwezig zijn met veel vinyl van onder andere Speakers Corner, Mobile Fidelity Sound Lab, Reference Recording en Stockfish. Een enkele audiofiele (sa-)cd en natuurlijk diverse accessoires van onder andere WBT zullen ook aanwezig zijn tijdens de analoge meeting.

Verder demonstreert Dynamic Solutions dit jaar weer. Pim de Graaf van Sign Audio Technology komt uitleg geven over zijn kabels. Ook Monitor Audio Nederland zal weer van de partij zijn, met natuurlijk veel fraais van Transrotor (de Dark Star Reference en de Rondino), Roksan en Monitor Audio. Nieuw is de Isotek EVO3 Sigmas power conditioner, die in Sneek ook zijn opwachting zal maken.

 

Voorts zal veel apparatuur en accessoires van Gauder Akustik, Blue Amp, Lyra, Goldnote en Kimber Kable te zien en te beluisteren zijn.

Verder zal hifi- en muziekrecensent Eric de Boer (bekend van Hifi.nl) tijdens de Analoge Meeting in Sneek demonstreren hoe goed muziek vanaf vinyl nog steeds klinkt. En voor de inwendige mens zal Weduwe Joustra – een Sneeker begrip- tijdens de show zorgen. Niet voor niets wordt deze editie van de Audio Selectief Analoge Show een week voor Record Store Day gehouden. Iedereen is op beide dagen van harte welkom! De deuren zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Audio Selectief
Grootzand 66
8601 AZ Sneek
Tel: 0515-421875
Website 


EDITORS' CHOICE