Chord vernieuwt Signature luidsprekerkabel

Tien jaar na de introductie van de Signature luidsprekerkabel heeft The Chord Company een nieuwe versie gelanceerd: de Signature Reference. Een volgens de Britse fabrikant "ingrijpend vernieuwde" kabel.

Signature Reference is gefabriceerd met de kennis die Chord Company opdeed tijdens het ontwerpen van de Sarum, de top luidsprekerkabel van het merk. Ontwerpers konden door deze ontwikkeling de Signature verbeteren met onder meer nieuwe afscherming, een gewijzigde opbouw van de geleiders en nieuw materiaalgebruik in de afscherming. De in de fabriek in het Engelse Wiltshire met de hand gefabriceerde kabel is merkbaar flexiber dan zijn voorganger.

Standaard wordt de Signature Reference uitgevoerd met zelf ontworpen vergulde banaanpluggen. Deze worden voor Chord geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en zijn verguld met 24-karaat goud. Chord kan op verzoek de Signature kabel ook uitvoeren met spade connectoren en BFA Camcon connectoren.

De luidsprekerkabel is leverbaar in rood/zwart of volledige zwarte uitvoeringen van 1,5 meter (750 euro per paar), 2 meter (1000 euro) en 3 meter (1500 euro). Wil je langere kabels, dan betaal je 250 euro per extra meter per kabel. De Signature Reference is per direct verkrijgbaar bij de officiële dealers van Chord Company. Je vindt deze op onze Hifind van het merk.


EDITORS' CHOICE