ARTIKELAudioQuest

Audioquest William E. Low

In een markt waar veel bedrijven in hetzelfde segment opereren, is het altijd moeilijk om daadwerkelijk onderscheidend te zijn. Het Amerikaanse AudioQuest maakt al sinds 1980 audio- en videokabels en mede door de eigenzinnige denk- en werkwijze van oprichter en geestelijk vader William E. Low (onder bekenden beter bekend als Bill), behoort het merk inmiddels tot het kleine en selecte groepje wereldmarktleiders op kabelgebied. Afgelopen juli was Bill voor een kort bezoek in Nederland en dat was natuurlijk een buitenkans om de man achter dit intrigerende merk eens een diepgaand interview af te nemen.

Het is maandag 1 juli 2013 en terwijl de zon die dag opmerkelijk krachtig schijnt en dus voor een prettige, zomerse sfeer zorgt. Ben ik samen met collega's Max Delissen en Marc Brekelmans, te gast bij het Europese AudioQuest hoofdkwartier in Roosendaal. Bij aankomst word ik hartelijk ontvangen door de immer enthousiaste en opvallend goed geluimde Sales Manager Nederland, Jules Withagen.

En het wordt al snel duidelijk dat de positiviteit van laatstgenoemde niet zomaar uit de lucht komt vallen. Het gaat namelijk bijzonder goed met het merk AudioQuest en het merk zit dan ook al verschillende jaren fl ink in de lift. Bij verdere betreding van het pand wordt deze expansie ook fysiek zichtbaar.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE