NIEUWSFocal

Hi-Veiling Focal Spirit One headset

Redactie HiFi.nl | 07 maart 2014 | Focal

Het Tivoli Music System+, afgelopen weekend in de Hi-Veiling, is de deur nog niet uit of we hebben al weer een mooie nieuwe aanbieding. Duidelijk een andere categorie, maar niet minder interessant voor de liefhebbers; de Focal Spirit One hoofdtelefoon – in fraai wit. 

De markt voor hoofdtelefoons met hifi-aspiraties is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Waar hoogwaardige hoofdtelefoon-merken als Sennheiser en AKG de gunst van de jeugd niet wisten te veroveren, lukte dat de Amerikaanse kabelfabrikant Monster in samenwerking met Beats by Dr. Dre schijnbaar moeiteloos. En daarmee plaveiden ze de weg voor andere fabrikanten die ook een graantje mee wilden pikken van deze lucratieve markt. Tijdens de CES 2012 introduceerde ook de Franse high-end luidsprekerfabrikant Focal haar trots, de Spirit One, die we van vrijdagmiddag (7 maart 12u) tot donderdagavond (13 maart 21u) in de Hi-Veiling aanbieden. Minimumbod? €25!

Ga direct naar de Hi-Veiling, exclusief voor HiFi.nl Community members

Liefhebbers van hoofdtelefoons beleven gouden tijden, de keuze is enorm en groeit nog iedere dag. De Focal Spirit One weet zich in dit enorme aanbod op een positieve manier te onderscheiden. De Spirit One is comfortabel en licht, en bovendien kwalitatief hoogstaand en tijdloos vormgegeven. Ook klankmatig is de Spirit geen eenheidsworst. Het gesloten systeem zorgt voor een fantastische laagweergave - het elektronische laag in Uusi (v3.0) van de band Näo was bijvoorbeeld absolute topklasse - terwijl het midden en hoog luchtig en uiterst gedetailleerd wordt weergegeven.

Onze volledige bevindingen vind je via deze link

Ga naar de Hi-Veiling

MERK

EDITORS' CHOICE