Vernieuwde Bowers & Wilkins 600 Series bij Hi-Fi Klubben

Ook zo benieuwd naar de onlangs in het Amstel Hotel geïntroduceerde - en tijdens de FWD*HiFi-Dagen al te bekijken - vernieuwde 600 Series van Bowers & Wilkins? Dan kun je dinsdagavond 4 maart (Utrecht) en woensdagavond 5 maart (Amsterdam, Hilversum en Haarlem) terecht voor een presentatie.

De vernieuwde 600 Series, waarbij niet alleen het geluid maar ook het design verbeterd is, bestaat uit de vloerstaanders 683 S2 en 684 S2, boekenplankluidsprekers 685 S2 en 686 S2 en de centerspeakers HTM61 S2 en HTM62 S2.

"Ongeacht of je rustige achtergrondmuziek wilt afspelen in een kleine kamer of weggeblazen wilt worden door een explosief surroundgeluid uit je Home Cinema, je kunt bij de 600-serie altijd de luidsprekers vinden die bij je wensen en verlangens passen", laat Hi-Fi Klubben weten. "De 600-serie van B&W vormt een nieuwe referentiestandaard in deze prijsklasse - kom daarom langs om ze beluisteren."

Het aantal plaatsen voor de presentatie, die op beide dagen om 19.00 uur begint, is beperkt. Vandaar dat Hi-Fi Klubben je verzoekt jezelf aan te melden. Dat kan op deze pagina.

MERK

EDITORS' CHOICE