NIEUWSJBL

JBL breidt lijn verder uit met Bluetooth hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 26 februari 2014 | Fotografie Fabrikant | JBL

JBL heeft zijn lijn hoofdtelefoons uitgebreid met twee nieuwe modellen die beschikken over Bluetooth. Het gaat om zowel een in-ear als over-ear variant, die dus zonder snoer gebruikt kunnen worden.

De J46BT is een in-ear hoofdtelefoon die voorzien is van twee drivers van zes millimeter. In het snoertje dat de twee oordopjes verbindt zit een afstandsbediening met drie knopjes om het volume te bepalen en de muziek te starten of stoppen. De ingebouwde lithium-accu is volgens de fabrikant goed voor vijf uur afspeelplezier. Opladen kan door middel van usb. De J46BT is per direct beschikbaar in de kleuren zwart/oranje en wit/oranje en heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Met de Synchros S400BT presenteert JBL een over-ear hoofdtelefoon die door middel van Bluetooth apt-X verbinding maakt met de geluidsbron. Op de linker oorschelp zit een touchpanel waarmee het onder meer mogelijk is het volume te regelen, muziek te selecteren, starten en stoppen of binnenkomende telefoongesprekken te beantwoorden. In de S400BT huizen twee drivers van 40 millimeter, terwijl de ingebouwde accu zeker vijftien uur mee zou moeten gaan. Mocht je geen mogelijkheid hebben deze op te laden, dan kan altijd nog de ouderwetse hoofdtelefoonkabel worden ingeplugd.

De hoofdband van de S400BT is van staal, terwijl JBL voor de oorkussens leer gebruikte. Daarnaast is de hoofdtelefoon voorzien is van de LiveStage technologie, die volgens JBL zorgt voor een realistische weergave van de oorspronkelijke opname. De JBL S400BT is vanaf maart verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en wit/blauw voor een adviesprijs van 229 euro.


EDITORS' CHOICE