NIEUWSMagnat

Magnat komt met Sounddeck - een soundbase voor mega-tv’s

De soundbase - of soundbar - is zonder twijfel het meest geïntroduceerde audioapparaat van de afgelopen twee jaar. Ieder zichzelf respecterende fabrikant kwam wel met een oplossing om het geluid van je flatscreen tv te verbeteren.

Waar veel soundbases zijn gemaakt voor tv’s tot pakweg 60-inch komt Magnat doodleuk met de Sounddeck 400 BTX. Een soundbase die tot 100 kilo kan dragen en daarmee geschikt is voor televisies tot 90-inch. Volgens de Duitse fabrikant produceert "deze volledig actieve home cinema Sounddeck met geïntegreerde subwoofers en Bluetooth functionaliteit een ruimtevullend en warm geluid vanuit één enkel apparaat".

In de Sounddeck 400 BTX zit een digitale amp die 200W aan output produceert. "De kracht van het apparaat wordt geproduceerd door twee 20 mm domes, vier 70 mm midrange drivers en twee aparte 140 mm subwoofers", meldt importeur Havoned. Door de Bluetooth 4.0 aptX-functie kun je ook makkelijk muziek afspelen via smartphone, tablet of andere geluidsdrager die voorzien is van de technologie.

De Magnat Sounddeck 400 BTX is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599,95 euro. Informatie over verkooppunten bij Havoned.

MERK

EDITORS' CHOICE