NIEUWS

Polk Books&Music op FWD*HiFi-Dagen

Gastauteur | 17 februari 2014

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

Ook in de koopjeshoeken van de FWD*HiFi-dagen blijven we mooie namen toevoegen. Naast de stevige hifi-outlet met tal van A-merken kun je op de show namelijk ook terecht voor cd's, platen, accessoires en veel andere goodies, en daar mag je nu ook op Polk Books&Music rekenen.

Polk Books&Music houdt zich bezig met de verkoop van boeken en muziek met liefhebberswaarde. Het muziekassortiment bestaat voor ongeveert tachtig procent uit beluisterd en twintig procent uit nieuw Vinyl. Daarnaast is het aanbod aangevuld met vinyl-accessoires zoals naalden, elementen, schoonmaakapparatuur, en draaitafels van Audio Technica.

De FWD*HiFi-Dagen zijn zaterdag 22 en zondag 23 februari in Radio Kootwijk

De muziekgenres zijn 50’s t/m 80’s Pop, (hard)Rock, Blues, Jazz, World en een beetje klassiek. De nadruk ligt voornamelijk op de oudere Pop en Jazz. Bij Polk zijn ze niet zo van de eerste persingen, dure collectors editions en afwijkende hoezen, want de filosofie luidt: maximaal muzikaal plezier voor ieder(s) budget.

Behalve verkoop via de winkel in het oude centrum van Deventer (Zandpoort 4) is Polk Books&Music te vinden op alle grote platenbeurzen en de meeste hifi-shows. En zoals wel vaker het geval is op vergelijkbare hifi-evenementen zal Polk Books&Music de ruimte delen met Concept&Design, importeur van onder meer de buizenmerken Canor en Tsakiridis (Griekse apparatuur van grote klasse). Dus dat komt er óók nog eens bij... Meld je nog snel aan via HiFi.nl/kootwijk!

Jij komt toch ook?


EDITORS' CHOICE