Remkes beeld en geluid op FWD*HiFi-Dagen

Gastauteur | 12 februari 2014 | Monitor Audio

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

Ook Robert Remkes zal vanuit Remkes beeld en geluid acte de presence geven op de FWD*HiFi-Dagen in Radio Kootwijk 22 en 23 februari. Dankzij de aanwezigheid van de AV-specialist kunnen we rekenen op meer dan een aantal mooie bijdragen.

Zo kun je bij zijn stand terecht voor streaming audio met Denon en Marantz, en staat de eveneens nieuwe Silver Serie van Monitor Audio er opgesteld. Daarnaast kunnen audioliefhebbers er scherpe deals van diverse a-merken vinden, waar we snel nog even op terugkomen.

Ook zal Robert een kleine rol spelen in de diverse presentaties van Ken Ishiwata. De beroemde brand ambassador van Marantz zal aanwezig zijn om je kennis te laten maken met de 14 Serie-modellen uit de Premium-lijn, én een van onze Producten van het Jaar, de Marantz NA-11S1 netwerkspeler. De uitgebreide demo's van Ken worden verzorgd op 800-serie luidsprekers van Bowers & Wilkins, waarin Remkes beeld en geluid zal voorzien. 

Robert Remkes zit inmiddels ruim 25 jaar in het vak. En zijn eigen zaak, Remkes beeld & geluid, is ook al ruimschoots 10 jaar een begrip in de handel. Deze specialist is van alle AV-markten thuis, maar kan je bovendien ook een slim besturingssysteem en een complete totaaloplossing bieden. Daarnaast is hij ook nog eens aanwezig met een fors aantal mooie aanbiedingen. Dus als onderdeel van ons programma meer dan het vermelden waard!


EDITORS' CHOICE