NIEUWSSony

Pathé Thuis nu ook op PlayStation 3


Redactie HiFi.nl | 06 februari 2014 | Sony

Ruim 1,6 miljoen bezitters van een PlayStation 3 hebben vanaf nu ook toegang tot Pathé Thuis. De beschikbaarheid op de populaire console betekent direct de start van een strategische samenwerking tussen Pathé Thuis en Sony. Die moet in de toekomst ook leiden tot de introductie van Pathé Thuis op Sony TV en PlayStation 4.

De samenwerking met Sony past binnen de strategie van Pathé Thuis om de dienst beschikbaar te maken op alle devices in en rondom het huishouden.

De Pathé Thuis app is in de XMB opgenomen onder TV/Video diensten. Door de app te selecteren met de x knop komt de gebruiker in het registratiemenu van Pathé Thuis. Na registratie en invullen van de betaalgegevens kan de gebruiker films bestellen en kijken. Mocht de PS3-bezitter eerder al een account hebben aangemaakt voor gebruik op een ander medium, dan kan vanzelfsprekend eenvoudig worden ingelogd met deze gegevens.

Volgens Pathé Thuis past de introductie op PS3 binnen de strategie van de VOD-dienst om alle devices in en rondom het huishouden te voorzien van de mogelijkheid om de meest actuele films te kijken. “We zijn vereerd om de PlayStation gamers toegang te geven tot het nieuwste filmaanbod. Naast de meest actuele games biedt de PS3 nu ook het meest actuele aanbod films”, laat Thomas van de Weerd, Managing Director Pathé Thuis, weten.

Vorig jaar was Verliefd Op Ibiza de beste bekeken film via Pathé Thuis. Jan Kooijman kreeg daarvoor de Thuis Top 100 award.

Ook Sony Computer Entertainment Benelux is blij met de nieuwe samenwerking. “Sony Computer Entertainment is altijd op zoek naar content partners die een meerwaarde bieden voor onze doelgroep, de gamers”, meldt Joost Snel, marketing manager Platform & Services bij Sony Computer Entertainment Benelux. “We zijn erg blij om ook Pathé Thuis toe te kunnen voegen aan de toch al rijke content die het PlayStation platform te bieden heeft.”

EDITORS' CHOICE