Ultimate Ears komt met Mini Boom Bluetooth speaker


Redactie HiFi.nl | 04 februari 2014 | Ultimate Ears

We kenden al de vorig jaar geïntroduceerde UE Boom van Ultimate Ears, maar nu komt de audiofabrikant ook met een compactere uitvoering: de UE Mini Boom. "Een compacte speaker die een verrassend groots geluid levert in stijlvolle behuizing met frisse kleuren", meldt de marketingafdeling.

Ultimate Ears belooft je een "persoonlijke luidspreker met helder geluid en een diepe bass die stereo-geluid biedt op ieder gewenst moment en plaats". Echt stereo zelfs, want via de special app kun je twee speakers aan elkaar koppelen. De draadloze UE Mini Boom heeft een batterij die volgens de fabrikant zo’n tien uur zou moeten meegaan en werkt tot een afstand van maximaal vijftien meter.

Het door Van Halen-drummer Alex Van Halen opgerichte bedrijf was tot voor kort vooral bekend vanwege speciale, op maat gemaakte in-ears voor muzikanten, maar wil duidelijk de overstapt maken naar de consumentenmarkt. Onder meer met de nieuwe Bluetooth speaker die een adviesprijs van 99,99 euro heeft en verkrijgbaar is in de kleuren oranje, paars, rood, geel en zwart. Vooralsnog alleen te koop bij Apple Stores en Apple retailers trouwens, andere verkoopadressen volgen spoedig.

Kijk voor meer informatie op de website van Ultimate Ears.

EDITORS' CHOICE