Ferguson Hill zet crowdfunding in voor nieuw clear speaker systeem

De Engelse fabrikant Ferguson Hill, bekend van de clear speakers FH007 en FH009, zet crowdfundingsite Kickstarter in voor de ontwikkeling van een nieuw systeem.

Het Primary Clear Speaker System zoals Ferguson Hill dat voor ogen heeft.

“We willen een uniek clear speaker systeem ontwikkelen dat volledige digitale en draadloze functies combineert met een fantastische sound en een geweldige look”, verklaart Tim Hill de inzet van Kickstarter voor de ontwikkeling van het nieuwe systeem, dat de naam The Ferguson Hill Clear Speaker System heeft meegekregen.

Zo zou het Deluxe Clear Speaker System er volgens Ferguson Hill uit komen te zien.

"De fabrikant wil een bedrag van 149.500 pond bijeen harken voor het systeem dat, bij een geslaagde campagne, in drie verschillende uitvoeringen beschikbaar komt.  De ‘Primary’ basisopstelling, met twee hoornspeakers, een sub en een versterker, krijgt een adviesprijs van 895 pond, terwijl het Deluxe systeem, met een extra subwoofer, een adviesprijs van 1125 pond heeft. Voor 1395 pond heb je het Deluxe Surround systeem, met naast de versterker ook vier hoornspeakers en twee subs, in huis.

Het Ferguson Hill Deluxe Surround Clear Speaker System.

Maar wie het project steunt, krijgt fikse korting. Daarnaast biedt Ferguson Hill enkele speciale pakketten onder, onder meer inclusief een hapje en een drankje met het personeel van de Britse fabrikant in Londen.

Bekijk de campagnepagina hier.

EDITORS' CHOICE