NIEUWS

Gratis naar de FWD*HiFi-dagen

Gastauteur | 27 januari 2014

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

Op zaterdag 22 en zondag 23 februari aanstaande organiseren we met onze gezamenlijke titels de FWD*HiFi-Dagen in het markante Radio Kootwijk op de Veluwe. Dat wist u wellicht al. Omdat we, samen met Jan Douwe Kroeske, een evenement weg willen zetten dat echt leven in de markt brengt en samen met jullie de hifi-hobby viert, hebben we het volgende besloten: iedereen die zich voor 14 februari aanstaande registreert, is gratis welkom. The more, the merrier!

Voor onze Gold Members, die gratis toegang als onderdeel van hun abonnement op Hifidelity en zes nummers FWD Magazine hebben, gaan we uiteraard iets extra doen. Denk bijvoorbeeld aan stevige korting op onze goedgevulde goodiebags ter plekke. 

Meld je aan via HiFi.nl/kootwijk

Samen met Jan Douwe willen we je van harte welkom heten in het monumentale Radio Kootwijk. In het karakteristieke pand van de oude zenderlocatie zullen we met tal van sprekers, specialisten en andere hifi-enthousiastelingen een compleet programma organiseren, dat een heel weekend zal bestrijken en waar tevens een outlet onderdeel van zal zijn. Je kunt dan voor hele interessante prijzen apparatuur kopen. 

U komt toch ook?

Programma
Zoals je inmiddels zult weten, hebben de grootste AV-netwerken/media van Nederland en België in het najaar van 2013 hun krachten gebundeld. Dat deden we niet voor niks. Samen bedienen we het hele spectrum van beeld en geluid – van instapaudio tot high end-systemen, en van gebruiksvriendelijke AV-oplossingen tot het beste home entertainment-aanbod. Tijdens de FWD*HiFi-dagen is dat dus ook precies de brede focus die je mag verwachten in het programma dat weekend. 

Genoeg plaats voor die plannen ook...

We maken er daarom een vrolijke en inspirerende bedoening van in deze bijzondere Geluids-Kathedraal, met onder meer demonstraties van experts, een zelfbouw-cursus voor speakers, live-uitzendingen van Jan Douwe, en een forse outlet met mooie aanbiedingen van apparatuur van merken, importeurs en winkeliers om meteen mee naar huis te nemen.

Het specifieke programma wordt in de komende dagen en weken stap voor stap duidelijk. In ieder geval mag je rekenen op high end-installaties met hifi-goeroe Harry van Dalen, een bijzondere bloemlezing van Martin Goossen, de nodige 2 Meter Sessies met Jan Douwe, en de wereld van Vinyl door de ogen van Record Store Day-baas Marlein Parlevliet.

Ook mag je rekenen op een home cinema-hoek van Sonos, gaan we een workshop rond het betere beeld verzorgen en willen we je met een forse outlet kennis laten maken met een heel interessant aanbod AV-apparatuur tegen hele aantrekkelijke prijzen. En dat in déze prachtige setting:

Is dit ons uitzicht op 22 & 23 februari? ((c) Geurt Besselink)

Fotografiebureau PHOTO40, verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de fotografie in onze jongste Hifidelity, verzorgde ook de cover van dat boekwerk. Van die covershoot maakte ze tevens een mooie 'behind the scenes', op de locatie van ons event: 

 

Oh, en vergeet je niet in te schrijven voor SpeakerCamp: je eigen hifi-speakers bouwen voor €375,- 


EDITORS' CHOICE