NIEUWS

Rockbox 3 - Bluetoothspeaker en oplader ineen

De afgelopen jaren hebben heel wat Bluetooth speakers de revue gepasseerd op HiFi.nl, maar toch niet vaak betrof het een portable luidspreker die én tot 24 uur meegaat op één oplaadbeurt én als oplader voor mobiele apparaten kan dienen. Rockbox #3 van Fresh ’N Rebel biedt die mogelijkheden wel.

Met de Rockbox #3 lijkt Fresh ’N Rebel vooral in te spelen op gebruik buitenshuis. Veel portable Bluetooth speakers kunnen zo’n zes tot acht uur spelen op een enkele oplaadbeurt, maar een mobiele telefoon redt dat bij lange na niet. Zeker niet bij het gebruik van Bluetooth. Een luidspreker en oplaadunit ineen lijkt dan ook een schot in de roos.

Fresh ’N Rebel belooft met de Rockbox #3 een accessoire dat “dankzij het indrukwekkende formaat, de passieve baswoofer en de twee hoogefficiënte drivers een ronduit ontzagwekkende geluidservaring biedt”. We citeren het persbericht: “De toegepaste digitale geluidsverwerkingstechnologie zorgt ervoor dat de Rockbox #3 kamervullende lage klanken in combinatie met kristalheldere hoge tonen levert. Alle mogelijke soorten muziek met een ongekend vol geluid. De Rockbox #3 is een stereospeaker met twee 70mm full-range drivers, een passieve baswoofer en een versterker met een vermogen van 2 x 12 Watt.”

De Rockbox #3, die ook kan worden gebruikt om handsfree mee te bellen, heeft een adviesprijs van 79,99 euro.

Meer informatie over de Rockbox #3 en andere Bluetooth speakers van het merk vind je op de website van Fresh ’N Rebel.

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »